Søk
  • Ingvild

Drømmen om Lofoten


Fra vår tidligere blogg. Desember 2014

- Frisk luft skader ingen -det sa du alltid da jeg var liten. Selv de gangene jeg hadde feber, sa du det.

- Der kan du se hvilken klok ung mor jeg var. Du elsker jo å være ute under åpen himmel.

- Det er på tross av, ikke på grunn av. Det var jo den totale galskap. Godt du ikke har myndighet til å sende meg ut i tåkehavet i dag, jeg er forkjøla, jeg blir her jeg er.

- Galskap er en bra ting. Som da vi dro til Lofoten med en noe tilfeldig sammensatt campingbil fra 1988 - det er den tørsteste bilen jeg noen gang har kjørt. Men den var snill, den knelte ikke før vi var hjemme igjen. Det at du ble med jenta mi, er den mest fantastiske gaven du noen gang har gitt meg.

- Vi må opp igjen. Det må vi bare.

- Jeg håper det, men hvis det ikke skulle bli sånn, har vi jo bildene, og drømmen.

#LofotenSkrova #biltur #NordNorge

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle