Søk
  • Ingvild

Med himmelen som tak


Fra vår tidligere blogg. Desember 2014

Vi har diskutert hva som er tur, datteren og jeg. “En tur er når du beveger bena med himmelen som tak,” var ett av mange forslag på hva som kan kalles tur for oss. Litt smalt, spør du meg. Men pytt. Ergo teller min utflukt til Frognerseteren i Holmenkollen.

Det var fyr på peisen, snill betjening og kø på do. Kaffen var glohet, rekene iskalde og samtalen flott - historien som bor i de gamle tømmerveggene skaper en helt egen nærhet.

Var også bortom Holmenkollbakken en snartur. Den er jo flott. Men jeg savner linjene i den gamle, den visuelle spensten er blitt borte, en smule mer slipsaktig liksom. Men hoppmessig er den sikkert topp og det er som det skal være. Alt er i forandring, hele tiden. Nesten.

For det som aldri kommer til å forandre seg er stoltheten jeg føler når jeg ser Oslo fra oven, trass i et tidvist rufsete rykte, er det også mye godt i hovedstaden vår. Og så er den så utrolig vakker der den ligger, innhyllet i frostrøyk og med øyene som slynger seg som perler i fjorden utenfor.

#Oslo #Frognerseteren #Holmenkollen #tur #vinter #Norge

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle