Søk
  • Ingvild

Naturens nærhet og andre tanker


Fra vår tidligere blogg desember 2014

Kunst er å kunne, sa en venn en gang. Og visst er det mange som kan, det er mye flott kunst og kreativitet der ute. Datteren og jeg er definitivt med. For noen år siden fløy vi til Amsterdam ene og alene for å oppleve maleriene til van Gogh. Det var det verdt.

Du trenger ikke ha et veldig skarpt blikk for å oppdage hvor all menneske-inspirasjon er hentet fra. Den finnes der, rett utenfor stuedøra vår. Formene, fargene, det utrolige mangfoldet og lyset som skifter konstant.

Naturen skaper ikke én eneste rett strek, kanskje med unntak av enkelte trestammer og blomsterstilker. Likevel er landskap alltid i perfekt harmoni og balanse. Firkanter bor bare i menneskenes hoder. I bilder vi maler, i flommen av skjemaer, i husene vi bygger, i tankene vi tenker. Særlig det siste.

#Natur #Nesodden #Kunst

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle