Søk
  • Ingvild

På tur med feil og mangler


Fra vår tidligere blogg. Desember 2014

“I dag er det temperatur og vær til å ta lunsjen utendørs,” sa meterologen på P1 i morges. Han virket så glad, og vi tok ham på ordet. Pakket sekkene, Lillegutt, hund og bæremeis inn i bilen, og kjørte avgårde.

Det var litt gufsete i lufta. Men på toppen, tenkte vi, er sola. Bratte bakker er ikke min favorittgren for tida. Etter et plutselig og særdeles luftig hallingkast på glattisen ifjor, bar det rett inn på A-Hus med en fot som sto ut i 45 grader. Akillessenen gikk i samme slengen. Kort sagt, ankelen ser ikke ut, ikke i det hele tatt. Som en niese kommenterte det her en dag: “Den foten der er vel ikke det første du flasher når du skal gjøre inntrykk på noen!”

Men hva gjør det vel å ha noen feil og mangler? De fleste av oss har nok det, her og der. Min fot, datterens senebetennelse, er lite å snakke om i sammenhengen, nærmest pygméaktig. Kun et påskudd for å avsløre at denne bloggen egentlig er en forpliktende resept for å få stål i ben og armer. Og det virker!

Men lunsj ute du liksom. Kaldt som bare søren var det, den lave sola nådde bare nesten opp, der vi ikke var.

Vi konkluderer uansett med at dagens utflukt var forfriskende for kropp og sjel, og noterer nok et hakk i skjeftet!

#Nesodden #Norge #tur #bål #Natur #fjell

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle