Søk
  • Ingvild.

Slappe mosjonister mot nye mål


Fra tidligere blogg. Januar 2015

Det er bare å innrømme det - etter hellige dager, netter og kvelder med kos og hygge, har jeg rett og slett kost meg slapp. Ikke har jeg vært så mye ute som jeg ville, og da jeg endelig våget meg på vekta, var jeg redd.

Ikke det at et menneskets verdi måles i antall kilo, men med tanke på januarslitet -det er veldig hyggelig og praktisk å ha en midje å henge buksene på.

Sjokket var stort da vekta viste på stedet hvil. Et blaff av gledelig overraskelse gikk rett over i nedtur- visuell facit viser at muskler har veket plass for berlinerkranser, brune sauser og innbakte karamelliserte epler i butterdeig.

Søndag klokken 10.00 er vi i gang. Nydelig vær, nesten ikke is-svuller, hvilket er en fordel fordi Kajsa er ivrig i båndet. Min skritt-teller, javisst har jeg hatt en hele tiden, virker ikke. Etter år med venting er batteriet flatt. Sånn kjennes kroppen min også, etter uker med sløving. Men datteren og jeg drar hverandre og ender på Hellvik brygge i selskap av juletre og svaner.

Hvor langt vi gikk? To og en halv time med innlagt kaffepause. Men antall kilometer eller skritt, vet vi ikke. Da vi kom tilbake til start sto datterens splitter nye skritt-teller på stopp – enten teknisk feil eller så var det en beskjed fra oven - om at måling og veiing har null betydning, det er opplevelsen som teller.

#mosjon #trim #tur #ut #Nesodden

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle