Søk
  • Anja

Sommerlykke på Hvasser!


Vi er to familier, en glad gjeng bestående av 4 voksne og 5 barn, som har vært på tur til Oslofjordens kystled hytta på Hvasser. Dette er niende året på rad familiene våre drar sammen på eventyr. Alltid de to-tre første dagene i juli, og alltid til en kystled hytte. Dette var vår første tur til Hvasser, men definitivt ikke den siste!

Dette er et fantastisk flott sted. En fabelaktig utsikt! Vi ville ikke hjem! Bygningen var tidligere forsvarets eiendom, og bemannet året rundt. I dag er hytta pusset opp, og fremstår som en attraktiv perle i et flott turområde.

Vi rakk å kose oss, spiste reker og drakk hvitvin, vi solte oss, vi badet, vi var i skatepark på Tjøme, Kort tur til nydelig sandstrand i lun bukt. Og et terreng med mange spennende kriker og kroker og huler for barn.

Utsikten er fantastisk og anbefales en sommerkveld - vi satt lenge oppe i sommernatten, og sto tidlig opp til nytraktet kaffe i le på trappa.

Det er kyststi mot Tjønneberget og langs østsiden av Hvasser til Fynstranda og Sandøsund. Utenfor stranda ligger øya Kløvningen og lengre ut ser man Færder Fyr.

Gode turmuligheter, bl.a mot Hvasser, hvor det også er en merket kyststi-rundløype.


Minstemann på oppdagelseferd -

- i fruktbart landskap - her representert ved en aspargesåker.

Neste år er det jubileum og vi vil velge hytta vi har trivdes best på, jeg tror det blir Tjønneberget:- Tjønneberget ligger fantastisk til med utsikt mot Færder Fyr og Verdens Ende-)

Ta en tur du også! http://www.oslofjorden.org/portal/page/portal/of/kystleden/hytteinformasjon?displaypage=TRUE&element_id=2744211&p_hy_id=215

#Hvasser #østfold #bading #reker #hvitvin #Tjøme #Oslofjorden

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle