Søk
  • Ingvild&Anja

Møt to gode turkamerater, Lotta og Sam!


Dette er Lotta. Lotta er av rasen Fransk Basset og er 2,5 år. Hun tilhører familien vår, og jeg er så heldig at jeg får låne henne opp til flere ganger i uka, særlig midt på dagen da eierne hennes er opptatt med andre ting. Lotta er rolig, snill og elsker skogsterreng. Asfalterte og sølete gangveier derimot...

Labrador Sam, Anjas hund, er på størrelse med Lotta. Men som ny i verden, han er bare 4,5 måneder, er størrelsesforholdet forbigående, han raser avgårde i vekst og forstand. Allerede nå legger han seg stille ned og gjør seg liten, hvis mennesker eller andre hunder viser tegn til frykt.

Men når han og Lotta er på tur, legger de seg ikke ned, ikke i det hele tatt, det er ellevill lekeslåsskamp fra første sekund. Fordi Sam er så ung, blir turene ganske korte, en sånn en halvtime før pause. Det passet bra idag, riktignok var det en blek sol framme, men i skyggene herjet det opptil flere kuldegrader.

Milene ligger foran ham. Men som liten og sliten er søvn alt. Og kos og lek. Og mat.. Og mer kos. Og en liten tøffel til dessert.

#Labrador #FranskBasset #Hunder

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle