Søk
  • Ord og foto Ingvild /Anja

Drømmesommer!


Det var vinter, og så ble det sommer! Her på vår lille halvøy, et par steinkast fra Oslo, har disse siste ukene vært praktfulle. Frokost på stranda i mai liksom. For så å stupe ut i fjorden i morgensol og 20 grader pluss, og kjenne gleden i hvert svømmetak.

Det er som vi har fått en uventet gave, og nesten ikke kan forstå det. Så får det være at gresset er brunt og bøndene fortviler. Det går over. Slik alle ting går over, det vet vi jo. Og nettopp derfor blir disse dagene og øyeblikkene her og nå så viktige for kropp og sjel. Vi lagrer energi gjør vi, og samler minner om nye solskinnsdager vi vet kommer, en dag der framme et sted.

I likhet med alle hunder og andre snille dyr vi kjenner, forstår Sam å nyte livet her og nå. Vi presenterte ham på bloggen i januar i år, da var han en vilter valp. Nå er han en stor og god badeengel, en varm bamse av en labrador. Og alltid lykkelig tilstede, uansett vær, vind og badetemperatur.


10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle